SMARTBAKE

Hjemmebag i bagerkvalitet

Smartbake er rettet mod private kunder og har gjort det nemt og hurtigt for dig at bage lækkert brød.

Smartbake producerer ferske deje af naturlige råvarer, som kan fås i enten vores bagekasser eller enkeltvis. Du kan købe vores produkter ved Løvbjerg eller få bragt dem direkte til din hoveddør af RetNemt eller Nemlig.com, som er nogle af vores samarbejdspartnere.

 

Med dejene fra Smartbake er det blevet meget nemmere for dig at lave dit eget brød. Dejene kan du hurtigt sætte i enten køleskabet, fryseren eller ovnen. Bagetiden er som regel 12-15 minutter, alt afhængig af hvordan du anvender dejene.

Du får glæden ved selv at bage og sætte dit præg på brødet kombineret med muligheden for at tilrettelægge det så det passer ind i en tidspresset/hektiske hverdag.

 

Smartbake startede i maj 2017 og havde i langt tid fokus på deres egen bagekasse, men siden har virksomheden gennemgået en hastig udvikling og overlevere i august 2018 leveringen af bagekasser til måltidsspecialisten RetNemt.

 

Du kan bruge Smartbakes produkter til eksempelvis morgenbrød, rugbrød med diverse toppings, følge vores bagetips eller lad din fantasi få frit løb.

Dette er en virksomhed med vokseværk, for brødet smager rigtigt godt, og det mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Spring bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen og så er det lækkert brød, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Rigtigt godt brød. Minimal arbejde og perfekt brød til weekend. Kan kun sige det er dejligt at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...