RETNEMT BAGEKASSE

FERSKE DEJE LIGE TIL DØREN

SMARTBAKES BAGEKASSE HOS RETNEMT

Hvad siger du til at modtage bagværk direkte til døren, som hele familien kan være med til at bage? Hos RetNemt Måltidskasser kan du hver 3. uge bestille en bagekasse fra Smartbake. Kassen indeholder typisk 2 rugbrødsdeje, en brøddej og en stor portion kagedej. Indholdet varierer fra uge til uge og er tilpasset sæsonen. Kassen indeholder også jævnligt små overraskelser, som helt sikkert vil gøre lykke hos børnefamilien!

 

Herudover har vi specielle sæsonkasser, som udkommer ud over den almindelige bagekasse. Det eneste, I skal gøre, er at forme og bage jeres bagværk, og så kan I tage hele æren! Nemmere bliver det ikke.

 

Skulle du ikke få brugt hele kassens indhold inden for de første 14 dage, så kan du som altid fryse de ferske deje ned, indtil du skal bruge dem.

 

BAGEKASSEN SOM TILVALG TIL MÅLTIDSKASSEN

Når du bestiller din måltidkasse, kan du tilvælge eller fravælge dine retter inde fra din profil-side på RetNemt.dk. Her kan du også tilvælge bagekassen ved udcheckning. Bagekassen skal tilvælges hver gang, du ønsker at modtage den. Følg med på vores sociale medier eller på RetNemt.dk for at se, hvad du kan modtage hver gang.

 

VIL DU KUN BESTILLE BAGEKASSEN?

Er du ikke modtager af RetNemts måltidkasser i forvejen, kan du bestille bagekassen alene. Gør det via knappen herunder, hvor du bare indtaster dit postnummer, vælger en leveringsdato og derefter scroller ned på siden og vælger det antal bagekasser, som du ønsker at bestille. På den måde modtager og betaler du kun for bagekassen.

 

Vi gør dog opmærksom på, at du aktivt skal gå ind og bestille bagekassen, når den er til rådighed, hver gang du ønsker at modtage den. Følg med på vores sociale medier eller på RetNemt.dk for at se, hvad du kan modtage hver gang kassen udkommer.

 

Kan du ikke vælge bagekassen via linket herunder, er det blot fordi, der ikke endnu ikke er åbent for bestilling af den næste bagekasse. Bestillingen åbner typisk mandag kl. 12 ugen inden, den udkommer. Den næste bagekasse udkommer i uge 31. 

Brødet smager bare rigtig godt, og det kan mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Man kan springe bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen. Så er der lækkert brød på ingen tid, hvor man kan smage, at der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Smartbake laver rigtigt godt brød. Det kræver minimal arbejde, og så har man perfekt brød til både hverdag og weekend. Kan kun sige, det er dejligt, at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...