RETNEMT BAGEKASSE

FERSKE DEJE LIGE TIL DØREN

SMARTBAKES BAGEKASSE HOS RETNEMT

Hvad siger du til at modtage ferske bag-selv deje direkte til døren, som hele familien kan være med til at bage? Det eneste, I skal gøre, er at forme og bage jeres bagværk, og så kan I tage hele æren! Nemmere bliver det ikke.

 

Hver bagekasse indeholder 3 – 4 brød- og kagedeje. Skulle du ikke få brugt hele kassens indhold inden for de første 14 dage, så kan du som altid fryse de ferske deje ned i op til 4 uger, indtil du skal bruge dem. Bagekassen koster 159 kr eksklusiv levering og bestilles via RetNemt.dk. Bare følg “bestil her”-knapperne her på siden!

SÅDAN BESTILLER DU: 

Bagekassen kan sagtens købes alene, uden at man er modtager af måltidskasserne af RetNemt. I en lille video herunder, har vi vist, hvordan du bestiller. Det tager ikke mere end to minutter, og så er din bagekasse på vej.

 

  • Klik på knappen “Bestil her” på siden her. Følg med på vores sociale medier, hvor vi altid annoncerer, hvornår der er åbent for bestillingen af bagekassen.
  • Indtast dit postnummer og vælg en leveringsdag.
  • Scroll ned i bunden af siden, hvor du kan indtaste dine leveringsoplysninger.
  • Læs og acceptér handelsbetingelser og gå videre til betalingen.
  • Tjek om dine oplysninger er udfyldt korrekt, og indtast dine kortoplysninger. Din bagekasse er på vej!

BAGEKASSEN SOM TILVALG TIL MÅLTIDSKASSEN

Når du bestiller din måltidkasse, kan du tilvælge eller fravælge dine retter inde fra din profil-side på RetNemt.dk. Her kan du også tilvælge bagekassen ved udcheckning. Bagekassen skal tilvælges hver gang, du ønsker at modtage den. Følg med på vores sociale medier eller på RetNemt.dk for at se, hvad du kan modtage hver gang.

Brødet smager bare rigtig godt, og det kan mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Man kan springe bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen. Så er der lækkert brød på ingen tid, hvor man kan smage, at der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Smartbake laver rigtigt godt brød. Det kræver minimal arbejde, og så har man perfekt brød til både hverdag og weekend. Kan kun sige, det er dejligt, at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...