Småkagekassen fra

Smartbake

Smagen af jul lige til døren

Smartbakes småkagekasse hos RetNemt

Hvad siger du til at modtage ferske småkagedeje direkte til døren, som hele familien kan være med til at bage? Hos RetNemt Måltidskasser kan du lige nu bestille vores særlige julekasse, der indeholder 3 forskellige småkagedeje.

 

Alt, du skal gøre, er at skære dejen i tynde skiver og bage. Du kan også rulle dejene ud og udstikke dem med forme, for bagefter at pynte dem med glasur. Nemmere bliver det ikke!

 

Skulle du ikke få brugt hele kassens indhold inden for de første 14 dage, så kan du som altid fryse de ferske deje ned i op til 4 uger, indtil du skal bruge dem. En småkagekasse koster 209 kr eksklusiv levering.

Småkagekassen 2020:

(se ingrediensliste og næringsindhold her)

 

  • Tranebær og hvid chokolade (500g)
  • Brunkage (500g)
  • Chokolade & havre (500g)

 

209 kr

Sådan bestiller du

 

Bagekassen kan sagtens købes alene, uden at man er modtager af måltidskasserne fra RetNemt. I en lille video herunder, har vi vist, hvordan du bestiller. Det tager ikke mere end to minutter, og så er din bagekasse på vej.

 

  • Klik på knappen “Bestil her” på siden her.
  • Indtast dit postnummer og vælg en leveringsdag.
  • Find småkagekassen og vælg, hvor mange du vil modtage.
  • Scroll ned i bunden af siden, hvor du kan indtaste dine leveringsoplysninger.
  • Læs og acceptér handelsbetingelser og gå videre til betalingen.
  • Tjek om dine oplysninger er udfyldt korrekt, og indtast dine kortoplysninger. Din bagekasse er på vej!

Bagekassen som tilvalg til måltidskassen

 

Når du bestiller din måltidkasse, kan du tilvælge eller fravælge dine retter inde fra din profil-side på RetNemt.dk. Her kan du også tilvælge småkagekassen ved udcheckning.

Brødet smager bare rigtig godt, og det kan mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Man kan springe bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen. Så er der lækkert brød på ingen tid, hvor man kan smage, at der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Smartbake laver rigtigt godt brød. Det kræver minimal arbejde, og så har man perfekt brød til både hverdag og weekend. Kan kun sige, det er dejligt, at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis