Konventionelle Produkter

Læs nærmere om vores spændende udvalg af ovnklar kvalitetsdej

Kernefyldt Hverdag

Kernefyldt er til dig, der sætter pris på gode råvarer og rigeligt med kerner i dit brød.

 

Den gode smag er en konsekvens af det grundige forarbejde og de naturlige råvarer, som er anvendt i produktionen. Produktet er særdeles velegnet til diverse grove bagværk.

Hjemmebagte grovboller:

Form 8-10 boller på ca. 70-80 gram pr. stk. Lad dem stå ved stuetemperatur i 25 minutter. Bag dem herefter ved 210 grader i 12-15 minutter.

 

Grov baguettes:

Form 3 baguettes og lad dem hvile i 25 minutter. Skær et snit på langs af hver baguette, hæld lidt olie over, drys havsalt og dine favoritkrydderier over. Lad dine baguettes hæve 25 minutter og bag dem herefter i 10-15 minutter ved 210 grader.

 

Groft landbrød:

Form et stort rundt brød og lad det hvile i 2 minutter. Drys lidt mel og skær et par snit på tværs af brødet. Bag landbrødet af ved 200 grader i 40-45 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi 1010 kJ
Energi 239 kcal

Fedt 4,0 g
heraf mættet 0,6 g

Kulhydrater  40 g
heraf sukkerarter  1,0 g

Kostfibre 3,7 g

Protein 7,9 g

Salt 1,0 g

Vandindhold 43 g

Lys hverdag

Lys hverdag er til dig der sætter pris på et autentisk lyst brød med et hint af fuldkorn.

 

De gode råvarer kommer til udtryk i smagsoplevelsen. Dejen indeholder Ciabatta og er velegnet til mange af de lyse brødtyper som vi er vant til i Danmark, f.eks. boller, flutes, franskbrød.

Hjemmebagte boller:

Form 8-10 boller på ca. 70-80 pr stk. Lad dem stå ved stuetemperatur i 25 minutter.

 

Foccacia/madbrød med olie og krydderier:
Rul dejen ud på en bageplade, så dejen er ca. er 1,5 cm i tykkelse. Hæld 15 cl. Madolie over dejen samt drys med groft salt og krydderi. Madbrødet afbages ved 200°C i ca. 20-25 minutter.

 

Baguettes:

Form 3 baguettes og lad dem hvile i 25 minutter. Skær et snit på langs af hver baguette og hæld lidt olie over, herefter drys havsalt samt dit favoritkrydderi. Dine baguettes skal herefter hæve i 25 minutter og bag dem herefter i 10-15 minutter ved 210°C.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi 997 kJ
Energi 235 kcal

Fedt 1,0 g
heraf mættet 0,2 g

Kulhydrater 47 g
heraf sukkerarter <0,5 g

Kostfibre 3,4 g

Protein 7,8 g

Salt 2,4 g

Vandindhold  37 g

Favoritdag

Vores bagermester gjort sig umage for at ramme den optimale kombination af sød-, blød- og friskhed i denne dej, som skaber de optimale rammer for din Favoritdag.

 

Favoritdag kan bl.a. anvendes til burgerboller, fødselsdagsboller, pizzasnegle- og snurrer.

Chokolade/fødselsdagsboller:

Form 10-12 boller, tilsæt evt. chokoladestykker, og lad dem hvile på en bageplade i 25 minutter. Efter endt hvile pensles de med æg eller mælk, inden de bages i 10-15 min ved 210°C.

 

Pølsehorn:

Del dejen i to og rul begge klumper ud til en cirkel, derefter skæres dejen ud i 8 trekanter, som en lagkage. Placer pølserne på det brede stykke og rul dejen mod den smalle ende. Pølsehornene skal hvile på en bageplade i 25 minutter. De bages herefter ved  210°C  i 10-15 minutter.

 

Burgerboller:

Form 8-10 boller og lad dem hvile på en bageplade i 25 minutter. Pensel dem med enten æg eller mælk inde du bager dem ved 10-15 minutter ved 210°C . Som topping kan du evt. benytte sesam.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi 988 kJ
Energi 230 kcal

Fedt 2,0 g
heraf mættet 1,0 g

Kulhydrater 45 g
heraf sukkerarter 6,7 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 7,5 g

Salt 0,77 g

Vandindhold 34 g

Opbevaring: Produktet skal opbevares ved højst +5 °C

Holdbarhed: Uåbnet: Se etikettering  – mindst holdbar til.

Efter åbning anbefales det, at opbevare produktet i lukket plasticpose i op til 3 dage. Alternativt kan det ligge i op til 4 uger på frost.

Dette er en virksomhed med vokseværk, for brødet smager rigtigt godt, og det mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Spring bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen og så er det lækkert brød, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Rigtigt godt brød. Minimal arbejde og perfekt brød til weekend. Kan kun sige det er dejligt at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...