Om os

Smartbake Bakery Group

Ideen bag Smartbake Bakery Group er simpel: Vi laver bagværk og deje baseret på de bedste råvarer med minimal bagetid og besvær. Smartbake Bakery Group består af 4 selvstændige selskaber: Smartbake, Faber Brød, Smartbake Solutions og KringleXpressen.dk.

 

Mission

Smartbake blev stiftet af fire brødentusiaster, der elsker kvalitetsbrød. Vi har gjort op med de mange tvivlsomme brødprodukter, der er på markedet og stræber efter høj kvalitet i dit bagværk. Det hele handler om glæden ved gode råvarer, velsmagende brød og gode bageoplevelser – nemt, smart og uden alt det rod, der normalt følger med.

 

Værdier

Innovation, bæredygtighed, økologi og holdånd.

Det er nogle af de vigtigste værdier som Smartbake arbejder ud fra. Det mener vi skaber de bedste rammer for os selv, vores samarbejdspartnere og samfundet.

 

Processpatent

I april 2018 blev vores processpatent færdigudviklet. Patentet påvirker molekylerne i dejen og forhindrer hævningsprocessen indtil emballagen brydes. Udfordringen har hidtil bestået i at dej hæver og det skaber problemer med de lukkede kasser, som de transporteres i. Dette har skabt nye muligheder for levering af gærholdige ferske deje og gør Smartbake i stand til at levere unikke løsninger til vores kunder.

 

Ny kurs

Kun lidt mere end et år er gået siden virksomheden startede. Vi har gennemført et stort strategiskifte, som har betydet, at vores primære fokus ligger på at servicere B2B markedet.

Virksomheden startede med at sælge bagekasseløsninger til private kunder. Vi har nu overdraget vores B2C forretning til måltidskasseleverandøren RetNemt og onlinesupermarkedet Nemlig.com. Smartbake er også at finde i en række lokale Løvbjerg butikker, som forhandler vores produkter.  Produkterne bliver der dog ikke rørt ved, det er stadig samme høje kvalitet og velkendte smag.

 

Økologi

Adskillige af vores produkter er økologiske og med vores nye tilføjelse af Faber Brød står vi rigtig stærkt indenfor økologi. Faber Brød er et 100% økologisk bageri, som betyder, at vi kan tilbyde vores kunder et endnu mere omfattende sortiment. Faber Brød opererede oprindeligt kun i hovedstaden, men nu kan kunder i hele landet få glæde af den økologiske bakeoff løsning.

 

Fleksibilitet

Vores høje grad af fleksibilitet kommer til udtryk gennem vores tætte dialog med vores kunder, fleksibiliteten er essentiel for at kunne yde den bedste service. Dejene tillader en høj grad af medbestemmelse, som kunde har du mulighed for selv at anvende produktet til at matche egne krav eller lade kreativiteten få frit spil. Vores erhvervskunder har også mulighed for at få medbestemmelse til produkterne tidligere i processen, så vi også tilbyder individuel tilpasning ift. Produktønsker.

Smartbake er nu leveringsdygtige indenfor en række områder, som omfatter rugbrød, ferske deje, frosne deje og nu også økologisk bakeoff.

 

Milepæle

Virksomheden har på 12 måneder udviklet sig fra at være en online B2C platform med en outsourcet værdikæde, til at være en produktionsvirksomhed med fokus på B2B markedet.

 

Maj – Juli 2017
Lancering af B2C platform, de første Smartbake bagekasser sendes ud til private forbrugere.

 

Juli – September 2017
Under sommeren blev vi kontaktet af flere restauranter, som efterspurgte vores koncept. Det førte til udviklingen af Smartbake Solutions, som er rettet mod virksomheder.

 

Oktober – December 2017
Smartbake Solutions lanceres 1. oktober. Selskabet tager en drejning mod B2B markedet, da der her var et stort kundegrundlag og høj volumen.

 

Januar – Marts 2018
I denne periode blev det klart, at vi ville fokusere på større kunder og udvide vores produktsortiment. Vi så mod både den klassiske og online del af detailbranchen.
En ambition om en styrket produktudvikling førte til en beslutning om at bygge eget produktionsbageri.

 

April 2018
De nye produktionsfaciliteter er klar og skaber markant forbedrede muligheder for individuelt tilpassede produkter til vores kunder. Smartbake sikrer sig patent på den process, som forhindrer dejene i at hæve.

 

Maj 2018
Fersk-dej produkterne lanceres i Løvbjerg, hvilket er unikt for detailhandlen. Der bliver sat underskrift på køb af det københavnske, økologiske håndværksbageri Faber Brød.

 

Juni 2018
Overtagelse af Faber Brød – produktionen flyttes til de nye produktionsfaciliteter i Hasselager. Vi laver aftaler med Lego House, måltidskasseleverandøren RetNemt og online supermarkedet Nemlig.com, i den forbindelse påbegynder vi afviklingen af eget direkte salg til private.

 

August 2018
Direkte salg til private ophører og vores forhandlere har nu den direkte kontakt. Vi laver markante ændringer i vores distributionssetup, hvilket skaber øget omkostningseffektivitet.

Har du et spørgsmål?
Loading...