OM OS

Opskriften bag Smartbake er simpel:

 

Vi producerer bagværk baseret på de bedste råvarer

og godt, dansk håndværk.

Historien bag Smartbake

 

Ideen bag Smartbake var simpel: Vi ville lave bagværk og deje baseret på de bedste råvarer, så vi kunne give vores kunder en unik oplevelse – men det skulle stadig være nemt.

 

I juni 2018 blev Smartbake til Smartbake Bakery Group og består i dag af 3 selvstændige brands med hver deres unikke fokus, sortiment og målgruppe: Smartbake, Faber Brød og KringleXpressen.dk.

Mission

Smartbake blev stiftet af fire brødentusiaster, der elsker kvalitetsbrød. Vi har gjort op med de mange brødprodukter, der er på markedet, og vi stræber efter høj kvalitet, bæredygtighed og unikke smagsoplevelser.

 

 

Værdier

Innovation, bæredygtighed, økologi og holdånd.

Det er nogle af de vigtigste værdier som Smartbake Bakery Group arbejder ud fra. Det mener vi skaber de bedste rammer og det bedste fundament for os selv, for vores samarbejdspartnere og for vores samfund helt generelt.

Procespatent

I april 2018 fik vi tildelt et procespatent på vores måltidskasseprodukter.
Patentet beskytter den proces, vi benytter for at forhindre at hævningsprocessen starter inden emballagen brydes. Udfordringen har hidtil bestået i, at dej hæver, og det skaber problemer med både produktemballage og de lukkede kasser, som varerne transporteres i. Denne proces har skabt nye muligheder for levering af gærholdige ferske deje, og gør Smartbake i stand til at levere unikke løsninger til vores kunder.

 

Faber Brød

Smartbake Bakery Group består ligeledes af det økologiske bageri Faber Brød, der leverer bake-off i højeste kvalitet til Horeca-segementet. Faber Brød producerer alt inden for fastfood, morgenmad, brød, kager og småkager. Skulle du have specielle ønsker til dine produkter, som vi ikke allerede har i vores store sortiment, så er der også mulighed for dette. Se Faber Brøds produktkatalog og læs mere på www.faberbroed.dk.

Fra onlinevirksomhed til producent

Det er kun 2 år siden, at ideen til Smartbake for første gang blev talt om, og meget er sket siden da. Vi startede med at sælge bagekasseløsninger direkte ud til private kunder, men overdrog i august 2018 den del af forretningen til måltidskasseleverandøren RetNemt og onlinesupermarkedet Nemlig.com.
Smartbake er i dag også at finde i flere detailkæder, herunder Netto. Vores produkter er selvfølgelig i samme høje kvalitet og velkendte smag, som vi startede med i maj 2017.
Smartbake Bakery Group er dermed gået fra at være en onlinevirksomhed til at være ren producent, og vi sigter efter at levere markedets bedste bageriprodukter, hvor vi, specielt på økologi, adskiller os fra vores kollegaer i branchen.

Fleksibilitet

Vores høje grad af fleksibilitet kommer til udtryk gennem vores tætte dialog med vores kunder. Fleksibiliteten er essentiel for at kunne yde den bedste service. Vores dejprodukter tillader en høj grad af medbestemmelse, hvor du som kunde har mulighed for selv at anvende produktet til at matche egne krav eller lade kreativiteten få frit spil. Vores erhvervskunder har også mulighed for at få medbestemmelse til produkterne tidligere i processen, så vi tilbyder også individuel tilpasning i forhold til produktønsker.

Milepæle

milepæle smartbake bakery group

Brødet smager rigtigt godt, og det er super nemt at lave. Det kan mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Man kan springe bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen. Så er der friskbagt, lækkert brød, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Rigtigt godt brød! Minimal arbejde og perfekt brød til både hverdag og weekend. Kan kun sige, at det er dejligt, at nogen har fundet på det. Prøv det!

– Dennis