Økologiske brioche burgerboller

Økologisk hjemmebagt brioche burgerboller

Økologiske brioche burgerboller

Vidste du, at du kan lave dine egne brioche burgerboller derhjemme med minimal indsats? Du kan nemlig købe din færdige briochedej i Irma – og så er den endda økologisk! Du finder den enkle fremgangsmåde herunder, og så er der friske og hjemmebagte burgerboller på ingen tid.

 

Det skal du bruge (til 4 stk):

400 g økologisk briochedej fra Irmas Hverdag (find den på køl)

Evt. 1 sammenpisket æg

 

Sådan gør du:

Tag dejen ud af køleskabet og lad den stå ved stuetemperatur i cirka 30 minutter. Del derefter dejen i 4, og form de 4 klumper til flade burgerboller.  Placér burgerbollerne på en beklædt bageplade og lad dem hæve ved stuetemperatur i en time under et rent viskestykke.

Pensl evt. bollerne med et sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader i en forvarmet ovn i 10 – 15 minutter indtil de er gyldne.

Lad bollerne køle lidt af, før du fylder dem med dit favoritfyld.

 

Nemt ikke? Velbekomme!

 

Kunne du tænke dig mere inspiration?

Tag evt. et kig på vores nemme snurrer med marcipan og æble, flettet brød med hjemmelavet hvidløgssmør eller chokolade briocheboller!

 

 



Har du et spørgsmål?
Loading...