KringleXpressen.dk

Danmarks største online bager-platform

Mission

KringleXpressen er stiftet i 2011, og er i dag Danmarks største online bagerplatform og bindeleddet mellem den lokale bager og brødhungrende danske virksomheder og private, der sætter pris på nybagt brød.

 

Grundtanken er at give så mange som muligt nem adgang til frisk og lækkert bagværk. Det lægger fundamentet for en god start på dagen, og af samme grund er KringleXpressens motto: ”Leverandør af dagens bedste øjeblik”.

 

Essensen

Bagværk direkte fra ovn til hoveddøren.

KringleXpressen.dk er en online bagerplatform, som tilbyder friskbagt brød, kage og sandwich til levering morgen og frokost.

 

Vi har aftaler med en lang række af lokale håndværksbagere over hele landet og formidler kontakten og transaktionen mellem bagere og slutbrugeren.

 

KringleXpressen.dk primære funktion er at varetage transaktionen, logistikken og formidle kontakten mellem bager og kunde. Desuden skaber KringleXpressen øget synlighed og tilstedeværelse gennem marketingkampagner. Dette resulterer i øget kundegrundlag og kundefastholdelse for den enkelte håndværksbager.

 

Værdier

De lokale bagere har igennem de seneste år oplevet stigende konkurrence fra de mange bake-off alternativer og store bagerikæder. Men vi tror på, at det er muligt at imødekomme udfordringerne i branchen. Derfor støtter KringleXpressen de traditionelle, dygtige danske håndværksbagere.

 

Det tætte samarbejde med hver enkelt bager sikrer den samme høje grad af kvalitet for slutbrugeren, hver gang de bestiller på KringleXpressen.dk.

Vi har gjort brug af Kringlexpressen et par gange på min arbejdsplads, og vi er helt tilfredse. De leverer det de skal og til tiden.

– Cecilie

Nemt at bestille. Levering kom som aftalt og rundstykker, sandwich og kager levede fuldt op til vores forventninger.

– Steen

Første gang jeg bruger kringleXpressen men bliver ikke den sidste. Brødet er frisk og dejligt og som det skal være. Leveringen skulle være inden kl 13 og jeg fik leveret 11:50 så det er jo også et stort plus.

– Lars

Har du et spørgsmål?
Loading...