Klassisk kanelkage med cremet og luftig glasur

Kanelkage med klassisk kaffe glasur

Klassisk kanelkage med cremet og luftig glasur

Mhh, den klassiske kanelkage kan altså bare noget. Det er nok også derfor, at den er blevet én af danskernes favoritter, både når det kommer til klassens kage eller på kaffebordet derhjemme. I uge 46 kan du modtage færdig kanelkagedej fra smartbake, som du blot skal fordele i en form og bage. Nemmere har det aldrig været! Glasuren står du dog selv for, men se den nemme fremgangsmåde herunder.

Det skal du bruge:

  • Færdig kanelkagedej fra Smartbake (læs mere og køb bagekassen her)
  • 150 g blødt smør
  • 300 g flormelis
  • 1,5 spsk. kakaopulver
  • 3/4 dl kold kaffe (kan erstattes med vand, hvis man ikke er til smagen af kaffe)

 

Sådan gør du:

Kom kanelkagedejen i en smurt form og bag den i en forvarmet ovn ved 170 grader varmluft i 40 – 50 minutter. Stik i kagen med en kniv imod slutningen af bagetiden. Er der kagedej på kniven, skal kagen have lidt mere. Når kagen er færdig, lader du den køle af.

Bland blot smør, flormelis, kakaopulver og kaffe i en skål med en ske, eller pisk den med en el-pisker. Fordel glasuren på den afkølede kage.

Velbekomme!

 

 

 



Har du et spørgsmål?
Loading...