Grissini med saltflager og rosmarin

Grissini med salt og rosmarin

Grissini med saltflager og rosmarin

Hjemmelavede grissini er den perfekte snack til en god dip, både som en let forret eller som tilbehør til tapas. Grissinier kan laves i mange forskellige varianter, men hér er vores bud på den sprøde snack med flagesalt og frisk rosmarin. Du finder formentlig heller ikke en nemmere hjemmelavet udgave, da dejen er lavet på forhånd.

 

Det skal du bruge:

  • 1 stk. færdig økologisk pizzadej (kan købes enten i Irma eller på nemlig.com)
  • 1 spsk. flagesalt
  • 1 spsk. finthakket frisk rosmarin eller 1 tsk. tørret rosmarin
  • Lidt olivenolie

 

Sådan gør du:

Tag pizzadejen ud af køleskabet cirka 30 minutter før, du skal bruge den, og forvarm din ovn til 220 grader.

Kom lidt olivenolie ud på en ren bordplade, og placér dejen derpå. Kom også lidt olivenolie oven på dejen og rul den ud i en firkant på cirka 0,5 cm tykkelse. Drys dejen med salt og rosmarin og rul over dejen en enkelt gang med kagerullen, så det bliver trykket let ned i dejen og hænger fast.

Skær herefter dejen i strimler på cirka 1 cm, sno dem og læg dem på en beklædt bageplade. Kom grissinierne i ovnen og bag dem indtil de er godt gyldne og sprøde.

Grissinierne er bedst den samme dag, de er blevet bagt, da de ellers kan miste deres sprødhed over tid.

 

Velbekomme!

 

 



Har du et spørgsmål?
Loading...