Find Forhandler

Smartbake Bakery Group har tre stærke grene, der med hver sine styrker servicerer forskellige segmenter inden for både privat og erhverv.

Nemlig.com

 

Danmarks førende online supermarked forhandler en lang række ferske deje fra Smartbake, som du kan putte i din digitale indkøbskurv, når det passer dig. Smartbake dejene forhandles enkeltvis og du har derfor mulighed for at kombinere dine køb af deje med dine dagligvareindkøb.

RetNemt:

 

Vi har i samarbejde med RetNemt sammensat en særlig bagekasse med tre nøje udvalgte produkter, som du kan købe og få leveret sammen med en almindelig måltidskasse.

 

For at sikre os, at bagekasserne forbliver spændene har de roterende indhold, hvilket betyder at kasserne skifter indhold ugentligt.

Indholdet i kassen består af et rugbrød, en lys dej og ugens overraskelse, som ofte vil være en sødere dej.

Løvbjerg Supermarked

 

Du kan købe Smartbake produkter i disse udvalgte Løvbjerg Supermarkeder:

Søndergårdsvej 2, 7600 Struer
Trøjborg Center, Otte Ruds Gade 98-100, 8200 Aarhus
Borgergade 12, 8700 Horsens
Koldingvej 130, 8800 Viborg

Dette er en virksomhed med vokseværk, for brødet smager rigtigt godt, og det mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Spring bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen og så er det lækkert brød, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Rigtigt godt brød. Minimal arbejde og perfekt brød til weekend. Kan kun sige det er dejligt at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...