Fødevaresikkerhed

Produktkvalitet

 

Vi sikrer altid høj kvalitet og fødevaresikkerhed gennem overvågning, kontrol og god produktionspraksis i vores bageri.
Vores medarbejdere er medansvarlige for vores produkter og involveres i det daglige arbejde med kvalitet og fødevaresikkerhed. Vores ansatte modtager løbende træning igennem diverse kurser, for at holde sig på forkant med den nyeste produktionsteknik.
Vi stiller høje krav til vores leverandører og har en tæt dialog for at sikre ensartet kvalitet og minimere fejl.

Hygiejne

 

God hygiejne er en forudsætning for at kunne fremstille brød af høj kvalitet, som sikrer friskhed i flere dage uden brug af konserveringsmidler. Det er derfor vi:

– Benytter de bedst mulige produktionsprocesser
– Sikrer god hygiejne i bageriet og under distributionen
– Anbefaler god hygiejne i butikkerne og hos forbrugeren
– Sørger for korrekt indfrysning og opbevaring af frostprodukter

Vi foretager løbende holdbarhedstests, der bruges til at forebygge fejl og fastsætte holdbarhedsperioden.

Skadedyrsforebyggelse

 

Hvor der produceres fødevarer, er der altid en risiko for skadedyr, og det er en risiko, som skal tages meget seriøst. Det gør vi også hos Smartbake.

Vi har en grundig egenkontrol med skrappe krav og kontrolprocedurer for vores bageri. Vi har et tæt samarbejde med eksterne fagspecialister inden for området, som kommer med fastlagt frekvens og sikrer, at vores bageri er beskyttet bedst muligt, og at vi tager alle nødvendige handlinger for at mindske risikoen.

Derudover har vi en tæt dialog med Fødevarestyrelsen, som kommer på uanmeldte tilsyn – og baseret på deres kontrolrapporter, har vi glad smiley og ingen anmærkninger på vores bageri.

Med Smartbake får du og din familie en unik smagsoplevelse. Vi stræber efter at levere den højeste kvalitet i dit helt eget bagværk. Derfor er vores deje baseret på de bedste råvarer, og vi har inkluderet den gode smag som en helt naturlig ingrediens i vores produkter. Vi har gjort det hårde arbejde nemt, og med de ovnklare ferske kvalitetsdeje fra Smartbake kan du blive byens nye bagermester på rekordtid. I de fleste tilfælde kan du snildt lave det lækreste friskbagte brød på kun 15 minutter.