Emballage

Hvorfor bruger i plastikbakker til jeres produkter?

Sammenlignet med eksempelvis glas, så er det både billigere og mindre CO2 -belastende at producere vores plastemballage. Det skyldes bl.a. at plastik er meget lettere og fylder mindre end glas. På den måde udledes ser ikke nær så meget CO2 ved transporten af vores produkter.

 

Vores emballage består desuden af 80 % genbrugsplast, og den er 100 % genanvendelig. Hos Smartbake kigger vi hele tiden ind i, hvordan vi kan bruge plast som en genanvendelig ressource, der holder vores produkter så friske, at vi undgår mest mulig madspild.

 

Vi har nøje udvalgt en producent af vores plastemballage, der er 100 % drevet af strøm fra vedvarende energikilder.

 

Hos Smartbake kigger vi naturligvis hele tiden til udviklingen af ny og mere bæredygtig emballage for at se, om der skulle opstå nye muligheder på området.

Hvor meget genbrugsplast er der i jeres plastemballage?

Bakkerne, som Smartbakes produkter bliver pakket i, består af 80 % genbrugsplast.

Hvilken type genbrugsplast bruger I?

Vores genbrugsplast består af vaskede og granulerede sodavandsflasker, som primært kommer fra pantsystemer fra EU. Vores genbrugsplast er nøje udvalgt og tager selvfølgelig højde for fødevaresikkerheden.

Hvordan affaldssorterer jeg jeres emballage?

På vores emballage er det angivet, hvordan emballagen skal affaldssorteres. Alle vores plastbakker kan nemt rengøres let og sorteres som almindelig plast.

Har du et spørgsmål?
Loading...