Nem chokoladekage med luftig chokoladecreme

Nem chokoladekage med luftig chokoladecreme

 

Denne nemme og lækre chokoladekage er toppet med chokoladecreme og bær. Chokoladecremen er lavet på marscapone, som giver chokoladecremen den lækreste, luftige og cremede konsistens med en minimal indsats.

Bærrene kan i øvrigt varieres i uendeligheder alt efter, hvad du foretrækker – kun din fantasi sætter grænserne.

 

Det skal du bruge:

  • Chokoladekagedej fra Smartbake (vores kagedeje kommer i bagekasserne fra RetNemt)
  • 3 spsk flormelis
  • 3 spsk kakaopulver (usødet)
  • 250 gram marscapone (italiensk flødeost)
  • 2 dl piskefløde

Evt. forskellige bær/frugter

 

Sådan gør du:

Forvarm din ovn på 200 grader (alm. ovn). Bag derefter chokoladekagen i 35 – 45 min. i en springform.

Pisk flormelis, marscapone og kakaopulver sammen i en skål med en el-pisker. Hæld derefter fløden i lidt efter lidt imens du stadig pisker, indtil du har opnået en cremet og luftig konsistens. Pas på med ikke at piske for længe.

Når kagen er kølet af, topper du den med chokoladecremen samt bærrene/frugten. God fornøjelse!

 

NB: Kagen opbevares bedst på køl, hvis det hele ikke bliver spist med det samme.

 



Har du et spørgsmål?
Loading...