Chokoladeboller

chokoladeboller hjemmelavet - Irma

Chokoladeboller

Der er bare intet, der slår friskbagte chokoladeboller! De er perfekte til en regnfuld dag eller som en snack på turen. Denne variant er sper enkel at lave – du køber nemlig bare den færdige briochedej i Irma – og så er den økologisk!

 

Det skal du bruge til 4 stk:

400 g briochebolledej fra Irmas Hverdag (find den på køl)

En håndfuld chokoladeknapper eller hakket mørk chokolade

Evt. et sammenpisket æg til pensling

 

Sådan gør du:

Tag din dej ud af emballagen og ælt chokoladen grundigt ind i den. Del herefter dejen til 4 fine boller. Fordel dem på en beklædt bageplade, og lad dem hæve i en time under et rent viskestykke.

Pensl evt. bollerne med æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 grader i 10 – 15 minutter, indtil de er gyldne.

 

Velbekomme!

 

Kunne du tænke dig mere inspiration?

Tag evt. et kig på vores nemme snurrer med marcipan og æble, flettet brød med hjemmelavet hvidløgssmør eller cheesecake med cookiebund!



Har du et spørgsmål?
Loading...