logo-smartbake-solutions_faberroed_dec18

Smartbake Solutions

Vi hæver din brødkvalitet

Smartbake Solutions er vores B2B brand, der har til mission at levere højkvalitets brødløsninger til virksomheder, som, udover at være velsmagende, gør hverdagen nemmere.

 

Vi skræddersyr løsninger, så de dækker dine behov. Vores typiske kunder er restaurationer, cafeer og hoteller. Fælles for dem alle er et ønske om at optimere deres produktivitet og øge kundeoplevelsen. Smartbake Solutions kan i alle tilfælde levere et stærkt produkt – og oftest også gøre det billigere end din egen produktionsomkostning.

 

Vores mål er at sikre os, at kvaliteten af produkterne konsekvent lever op til vores høje standarder.

Vi er konstant opmærksomme på, hvad der rører sig i branchen både herhjemme og internationalt, samt hvordan vi kan tilpasse vores løsninger til vores kunders behov.

 

Om valget falder på os pga. den høje kvalitet, eller fordi det kan spare din virksomhed tid og ressourcer er ikke så vigtigt for os, som din tilfredshed er.

Før fik vi leveret økologisk brød fra den lokale bager. Med rådeje fra Smartbake bager vi selv samme høje kvalitet, og hele forretningen dufter af friskbagt brød, det gør både vores produkt og koncept mere attraktivt!

– Heidi Klixbüll, Høstbar Skanderborg

Vores samarbejdet med Smartbake sikrer, at vi kan levere på vores nøglefaktorer: Innovation, kvalitet og godt håndværk. Optimeret ressourceforbrug mærkes positivt på bundlinjen.

– Kasper Skjød, DiningSix A/S

Med et stort team og mange gæster igennem forretningen, er det vigtigt, vores fokus er rigtigt. I samarbejdet med Smartbake kan vi sikre ensartethed og samme høje brødkvalitet på alle vores restauranter. Og det bedste er – vi har mulighed for indflydelse på præcis den opskrift, som vi ønsker.

– Bo Wolff, KöD København

Har du et spørgsmål?
Loading...