Faber Brød

100% økologisk kvalitet

Hotel og restaurationsbranchen er i den grad en del af DNA’et i Faber Brød. 100% økologi har været præmissen helt fra starten i 2013, hvor det de første produkter bagt af i Fabers gamle stenovn. Stenovnen var placeret i et lille hjørne af en gammel restaurant – og det var her, på ganske få kvadratmeter, at de første grundsten til et af Danmarks første 100% økologiske bagerier blev lagt.

 

Med økologi som præmis, og bakeoff som produkt, indtog Faber Brød i løbet af de første år flere større hoteller og restaurationer i hovedstadsområdet. Innovative og skræddersyede løsninger var præcis hvad markedet efterspurgte – og det er fortsat her, at Faber Brød skiller sig særligt ud fra konkurrenterne.

 

Faber Brød har dog med tiden sat sig på markedet for højkvalitets økologisk fastfood og -morgenmad og har udviklet en særlig attraktiv produktportefølje rettet mod hoteller, caféer og restaurationer.

 

Traditionelt håndværk, kun de bedste råvarer og høj bæredygtighed er de tre grundsten i vores produktfilosofi og også derfor har vi formået at tiltrække nogle at de mest fremtrædende hoteller og restaurationer i landet.

Dette er en virksomhed med vokseværk, for brødet smager rigtigt godt, og det mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Spring bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen og så er det lækkert brød, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Rigtigt godt brød. Minimal arbejde og perfekt brød til weekend. Kan kun sige det er dejligt at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...