Brands

Smartbake Bakery Group har tre stærke brands, der med hver sine styrker servicerer forskellige segmenter inden for både privat og erhverv.

Smartbake

Hjemmebag i bagerkvalitet

 

Smartbake blev grundlagt i  foråret 2017 af fire familiefædre, der elsker kvalitetsbrød. Det gør de stadig, og de arbejder fortsat på at hæve brødkvaliteten yderligere i de danske hjem.

Faber Brød

100% økologisk kvalitet

 

Faber Brød blev stiftet i 2013 med ambitionen om at skabe Danmarks mest innovative økologiske bageri. I maj 2018 blev selskabet opkøbt og blev en del af Smartbake Bakery Group. Faber brød leverer økologiske produkter til nogle af Danmarks mest fremtrædende restauranter og hoteller.

Smartbake Solutions

Vi hæver din brødkvalitet

 

Smartbake Solutions er Smartbakes stærke business-2-business brand.

Vi stræber efter at levere spændende og lønsomme løsninger til vores kunder – altid baseret på en bæredygtig tilgang og høje fødevaresikkerhedsstandarder.

KringleXpressen.dk

Danmarks førende online bagerplatform

 

KringleXpressen.dk er en onlinebaseret bagerplatform, som samarbejder med bagerier i hele Danmark og leverer mere end 75.000 ordrer om året! Bestil dine bagerivarer på nettet og få leveret morgenbrød næste morgen – og ved de fleste bagere frokost samme middag.

Smartbake er en virksomhed med vokseværk, for brødet smager rigtigt godt, og det mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas, Smartbake kunde

Vores samarbejdet med Smartbake Solutions sikrer, at vi kan levere på vores nøglefaktorer: Innovation, kvalitet og godt håndværk. Optimeret ressourceforbrug mærkes positivt på bundlinjen.

– Kasper Skjød, DiningSix A/S

Vi har gjort brug af KringleXpressen et par gange på min arbejdsplads, og vi er helt tilfredse. De leverer det de skal og til tiden.

– Cecilie, KringleXpressen.dk kunde

Har du et spørgsmål?
Loading...