Opskrifter

 

Her finder du vores bedste bud på lækre, hurtige og nemme opskrifter med de økologiske deje, som vi har udviklet i samarbejde med Irma. Du finder dejene på køl i din lokale Irma under mærket Irmas Hverdag.

Skagenshorn med remonce
Nemme skagenshorn med klassisk remonce

Skagenshorn er en klassiker, man typisk finder hos bageren, men du kan faktisk også lave dem meget nemt og enkelt derhjemme. Du bruger nemlig bare en færdig briochedej fra Irmas Hverdag.

Fletett hvidløgsbrød med persille
FLETTET HVIDLØGSBRØD MED PERSILLE

Hvidløgsbrød er næsten altid et hit! Nu kan du imponere gæster ved middagsbordet endnu mere ved at lave din egen flettede version med hjemmelavet hvidløgssmør med persille. Og vi lover, at det er meget nemmere, end det lyder og ser ud.

Nemme snurrer med marcipan, kanel og æble - irma
Nemme snurer med æble, marcipan og kanel

Snurrer er de seneste år blevet meget populært – og vi forstår godt hvorfor! De er nemlig både super flotte og meget velsmagende. Især disse med marcipan, æble og kanel synes vi er rigtig gode!

chokoladeboller hjemmelavet - Irma
Hjemmebagte chokoladeboller

Der er bare intet, der slår friskbagte chokoladeboller! De er perfekte til en regnfuld dag eller som en snack på turen. Denne variant er sper enkel at lave – du køber nemlig bare den færdige briochedej i Irma – og så er den økologisk!

Grissini med salt og rosmarin
GRISSINI MED SALTFLAGER OG ROSMARIN

Hjemmelavede grissini er den perfekte snack til en god dip, både som en let forret eller som tilbehør til tapas. Grissinier kan laves i mange forskellige varianter, men hér er vores bud på den sprøde snack med flagesalt og frisk rosmarin.

Økologisk hjemmebagt brioche burgerboller
Økologiske brioche burgerboller

Vidste du, at du kan lave dine egne brioche burgerboller derhjemme med minimal indsats? Du kan nemlig købe din færdige, økologiske dej i Irma! Find her den enkle fremgangsmåde og så er der friske og hjemmebagte burgerboller på ingen tid.

Nemme pestosnurrer irma smartbake
NEMME SNURRER MED PESTO

Det kan være svært at finde både idéer og tid til den gode madpakke. Men vi har et bud her! Nemlig pestosnurrer, som både tager sig flot ud, smager dejligt og som er super nemme at lave – også i en travl hverdag.

Smartbake kartoffelpizza
KARTOFFELPIZZA

Prøv en lækker, vegetarisk familiefavorit med denne kartoffelpizza. Den er både super hurtig og nem at lave med Irmas økologiske, ferske pizzadej. Fremgangsmåden er enkel, så hele familien kan være med i køkkenet!

Pizza med skinke og rucola smartbake
PIZZA MED SERRANO, RUCOLA OG PARMESAN

Denne lækre pizza er helt klart en af italiens favoritter. Nu kan endda du nemt og enkelt lave den på rekordtid i dit eget køkken med færdiglavet økologisk pizzadej fra Irmas Hverdag!

IMG_1377
NEM FLETTET KANELSTANG

En krydret og snasket kanelstang er altså noget de fleste kan lide – især når den er lun og hjemmebagt! Med en færdiglavet økologisk briochedej er den hjemmebagte del altså blevet endnu nemmere.

Har du et spørgsmål?
Loading...