Økologiske Produkter

Læs nærmere om vores spændende udvalg af ovnklar økologisk kvalitetsdej

Økologisk kernefyldt hverdag

Økologisk kernefyldt er til dig, der sætter pris på gode råvarer og masser af kerner i dit brød. Kernefyldt er med fuldkorn og fyldt med diverse økologiske kerner, som tilfredsstiller smagsløgene samt appetitten.

 

Den gode smag er en konsekvens af det grundige forarbejde og de naturlige råvarer, som er anvendt i produktionen.

Økologiske grovboller:

Form 8-10 boller på ca. 70-80 gram pr. stk. lad dem hvile ved stuetemperatur i 25 minutter. Efter de har hvilet skal de bage ved 210°C i 12-15 minutter.

 

Økologisk grove baguettes:

Form 3 baguettes, lad dem herefter hvile i 25 minutter. Skær et snit på langs af begge baguettes og hæld lidt olie over, drys med havsalt og evt. dit personlige favoritkrydderi.

 

Økologisk groft landbrød:

Form et stort rundt landbrød og lad det hvile i 25 minutter.  Drys en smule mel udover og skær et par snit på tværs af brødet. Til sidst bages dit landbrød af ved 200°C i 40-45 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi 1010 kJ
Energi 239 kcal

Fedt 3,8 g
heraf mættet 0,6 g

Kulhydrater 41 g
heraf sukkerarter 2,5 g

Kostfibre 3,7 g

Protein 8,0 g

Salt 1,9 g

Vandindhold 42 g

Økologisk lys hverdag

Økologisk lys hverdag er til dig der sætter pris på et autentisk lyst brød med et hint af fuldkorn. De gode råvarer kommer til udtryk i smagsoplevelsen.

 

Dejen indeholder Ciabatta og er velegnet til mange af de lyse brødtyper som vi er vant til i Danmark, f.eks. boller, flutes, franskbrød.

Økologiske boller:

Form 8-10 boller på ca. 70-80 gram pr. stk. lad dem hvile ved stuetemperatur i 25 minutter. Efter de har hvilet skal de bage ved 210°C i 12-15 minutter.

 

Økologisk baguettes:

Form 3 baguettes, lad dem herefter hvile i 25 minutter. Skær et snit på langs af begge baguettes og hæld lidt olie over, drys med havsalt og evt. dit personlige favoritkrydderi.

 

Økologiske foccacia/madbrød:

Start med at fordele dejen ud på en bageplade indtil den har nået en tykkelse på omkring 1,5 cm. Hæld 20 cl, madolie over dejen og drys med groft salt. Madbrødet afbages ved 200°C i 20-25 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi 907 kJ
Energi 214 kcal

Fedt 1,0 g
heraf mættet 0,4 g

Kulhydrater 43 g
heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 2,6 g

Protein 6,9 g

Salt 2,1 g

Vandindhold 45 g

Økologisk favoritdag

Vores bagermester gjort sig umage for at ramme den optimale kombination af sød-, blød- og friskhed i denne økologiske dej.

 

Økologisk favoritdag kan bl.a. anvendes til burgerboller, fødselsdagsboller og pizzasnegle- og snurrer.

Økologiske fødselsdagsboller:

Form 10-12 boller, tilsæt evt. chokoladestykker, og lad dem hvile på en bageplade i 25 minutter. Efter de 25 minutter skal de pensles med æg eller mælk før de skal bages i 10-15 minutter ved 210°C.

 

Økologiske pølsehorn:

Dejen deles i to, derefter rulles begge klumper ud så de danner en cirkel.

Skær dejen ud i 8 trekanter – ligesom man skærer en lagkage. Placer pølserne på det brede stykke og rul dejen mod den smalle ende. Lad pølsehornene hvile på en bageplade i 25 minutter og bag dem herefter ved 210°C i 10-15 minutter.

 

Økologiske burgerboller:

Form 8-10 boller og lad dem hvile på en bageplade i 25 minutter. Efter endt hvile pensles de med enten æg eller mælk inden de bages ved 210°C i 10-15 minutter. Du kan evt. bruge sesam eller andet som topping til dine burgerboller.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi 1278 kJ
Energi 302 kcal

Fedt 7,5 g
heraf mættet 0,8 g

Kulhydrater 50 g
heraf sukkerarter 6,3 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 7,8 g

Salt 1,2 g

Vandindhold 31 g

Økologisk Pizzadag

Vores økologiske pizzadej er baseret på de absolut bedste råvarer, så du har de bedste forudsætninger for at skabe en velsmagende pizza.

 

Start med at fordele dejen ud i fire klumper af ens størrelse, dernæst skal dejene hvile i 25-30 minutter ved stuetemperatur. Du kan evt. drysse en smule mel på bordet, så dejen er nemmere at få af bordet igen.

 

Vi anbefaler, at du starter med at bruge dine hænder til at forme pizzadejen, når det ikke er muligt at gøre dejen tyndere, brug da en kagerulle til at rulle resten ud.

Kartoffelpizza:

Tomatsovs, små kartofler, frisk mozzarella, olivenolie, havsalt, frisk rosenmarin. Fordel tomatsovsen ud på fin pizzabund. Riv osten i små stykker og fordel den ene halvdel ud over pizzaen. Herefter skærer du kartoflerne i tynde skiver og lægger dem ud på pizzaen.

Herefter drysser du resten af osten ud over kartoflerne. Inden du bager din pizza drypper du lidt olivenolie, havsalt og frisk rosenmarin udover pizzaen. Se herefter under afbagning.

 

Italiens favorit:

Tomatsovs, serranoskinke, frisk mozzarella, rucola, parmesan.

Fordel tomatsovsen ud på din pizzabund. Riv osten i små stykker og fordel dem ud over pizzaen.

Se herefter under afbagning. Når pizzaen er færdig tages den ud og toppes med serranoskinke, rucola og frisk revet parmesan.

 

Afbagning:

Pizzaerne bages af med over og under varme ved max. Temperatur i 15-20 minutter. Hvis du har en pizzasten, så skal du naturligvis bruge den – alternativt kan du vende en bageplade på hovedet og bruge den. Husk at både pizzasten og bageplade skal varme op sammen med ovnen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi 944 kJ
Energi 223 kcal

Fedt 2,5 g
heraf mættet 0,5 g

Kulhydrater 42 g
heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,9 g

Protein 7,2 g

Salt 2,7 g

Vandindhold 44 g

Opbevaring: Opbevares i køleskabet ved højst 5°C

Holdbarhed: Uåbnet: se etikettering – mindst holdbar til.

 

Efter åbning anbefales det, at du opbevarer produktet i lukket plasticpose i op til 3 dage. Alternativt kan produktet opbevares i op til 4 uger på frost.

Dette er en virksomhed med vokseværk, for brødet smager rigtigt godt, og det mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Spring bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen og så er det lækkert brød, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Rigtigt godt brød. Minimal arbejde og perfekt brød til weekend. Kan kun sige det er dejligt at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...