Find Forhandler

Vores ferske deje bliver forhandlet både online og i supermarkeder. Se hvor herunder.

Nemlig.com

 

Danmarks førende online supermarked forhandler en lang række ferske deje fra Smartbake, som du kan putte i din digitale indkøbskurv og få leveret, når det passer dig. Smartbake-dejene forhandles enkeltvis, og du har derfor mulighed for at kombinere dine køb af deje med dine dagligvareindkøb.

Ferske deje irma

Irma

 

Vi har i samarbejde med Irma udviklet nogle helt særlige økologiske deje, der er udkommet i Irma butikker under deres eget varemærke Irmas Hverdag.

 

Du kan vælge mellem økologisk pizzadej og økologisk briochedej. Som altid er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvilket madeventyr, du kaster dig ud i med dem.

RetNemt Måltidskasser

 

I samarbejde med RetNemt måltidskasser har vi udarbejdet en særlig bagekasse, der indeholder 3 forskellige bag-selv deje. Kassen indeholder typisk to brøddeje og en kagedej, som man kan forme og bage, som man har lyst.

 

For at gøre indholdet i bagekassen spændende, kører vi med et roterende rul, hvilket vil sige, at bagekassens indhold skifter, hver gang den udkommer.

 

Bagekassen kan bestilles på RetNemt.dk hver 3. uge.

Dette er en virksomhed med vokseværk, for brødet smager rigtigt godt, og det mærkes at kræfterne bag ved gør alt, hvad man kan, for at skabe en god kundeoplevelse.

– Thomas

Spring bearbejdningen af dejen over og gå direkte til bagningen og så er det lækkert brød, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

– Jannie

Rigtigt godt brød. Minimal arbejde og perfekt brød til weekend. Kan kun sige det er dejligt at nogen har fundet på det. Prøv det.

– Dennis

Har du et spørgsmål?
Loading...